Products

Bij Goyaweb vinden we niet telkens het wiel opnieuw uit. Hierdoor zijn onze oplossingen vrij van kinderziektes, u werkt met bewezen technologie.

Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal producten en diensten die door Goyaweb zelf zijn ontwikkeld. Echter hier blijft het niet bij, wanneer er voor u een oplossing wordt ontworpen maken wij ook veelvuldig gebruik van third-party componenten die hetzelfde voordeel hebben: tijdswinst en bewezen technologie.

TableEditor

De GoyaTableEditor is de basis van het CMS dat Goyaweb heeft ontwikkeld. Hiermee kunt u in een handomdraai elke willekeuringe Sql Server, MS Access of Xml database via uw webbrowser bewerken. Alle data uit de tabellen wordt op een gebruikersvriendelijke manier met rich controls gepresenteerd. Het enige dat u hoeft te doen is de database verbinding opzetten, de rest gaat automatisch.

ChatSupport

ChatSupport is de brug tussen uw klanten en uw Instant Messenger (MSN). Wanneer u online bent verschijnt op uw website een textbox die website bezoekers uitnodigt om op een laag drempelige manier contact met u op te nemen.

Social Actions

Install our Charity Meter and CauseSense applications to stimulate social change.

RainbowServices

Het compromis tussen maatwerk en pakketsoftware vindt u in de Rainbow portal. Deze portalsoftware bevat uitgebreide content-managementsysteem (CMS) functionaliteiten zonder de flexibiliteit van maatwerk te verliezen. Alleen een basis site met online redacteur functionaliteiten nodig of wilt u speciaal voor u ontwikkelde modules integreren in dit framework dan is dit allemaal mogelijk  met de Rainbowportal. Goyaweb verzorgd zowel de implementatie, de hosting en de updates van deze portal. Bovendien is Goyaweb een van de meest actieve deelnemers binnen dit open source project en is dus bekend met alle ins en outs van het product.