Portfolio

Conferencing Service

Zomer 2005
Conferencing Service
Klant: Cyber Solutions
Soort:
Portal
Project: SNT
Techniek:
ASP.NET

Goyaweb heeft in opdracht van Cyber Solutions de functionaliteit geprogrammeerd van een online reserveringssysteem voor conference calls. Goyaweb deed ondermeer het technisch ontwerp van de front-end functionaliteit, de integratie met de web services, ontwikkelde een meertalig systeem en schreef enkele herbruikbare .NET componenten. In de Microsoft.NET omgeving werd onder meer gebruik gemaakt van Master Pages, de Enterprise Library en Contract-First Web Service layer.

Autotrust

2006 - 2011
autotrust
Klant: Autotrust B.V.
Soort:
Gehele IT behoefte
Techniek:
ASP.NET, C#, Sql Server 2005, Visual Basic


De website functionaliteit, het administratief systeem en de koppeling met de Unigarant webservices draaien al enige tijd zonder problemen. Goyaweb verzorgt nu nog hosting, uitbreidingen en 24/7 calamiteiten support.

Installer Stamcertificaten

Januari 2004
PKI
Klant: PKIoverheid
Soort:
Installer


Techniek:
ActiveX, JavaScript

Er is een ActiveX control opgeleverd aan PKIoverheid die het mogelijk maakt in 1 doorzichtige stap alle overheidscertificaten te installeren. Deze installer werd gebruikt op diverse overheidssites om beveiligde communicatie mogelijk te maken. Waar voorheen de gebruiker zo'n 10 clicks nodig had voor het installeren van de certificaten gebeurt dat nu met 1 click.

Let op!Op deze website worden slechts enkele projecten uitgelicht. Goyaweb heeft ervaring met een zeer breed scala aan internetapplicaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Congrestolken
www.congrestolken.nl
voorjaar 2011
Meertalige site op basis van Umbraco en Contour forms.
investinyoga_thumb.png
www.investinyoga.nl
september 2007
Deze website werd gebouwd volgens onze portal formule (Rainbow services) aan de hand van een geheel nieuwe versie van de software. Highlights: XHTML, CMS, gastenboek, .NET Framework 2.0, hosting.
umeebee.jpg
blog.umeebee.com
juni 2007
Implementatie en hosting subText blog engine.